Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 03:44 - Цветан Цветанов оцеля след атентат
Автор: alexiibg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2550 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 08.03.2010 04:12


Крайно свирепи убийци погнаха министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и той едва - едва оцеля в атентат. Циркът продължава, само  дето ние не разбираме, защо, след като той е тръгнал на турне в домовете на всички българи, е забравил по пътя някой от клоуните си.  Ето какво ни съобщава вестник 24 часа : " Двама младежи (на по 19 г.), напушени с марихуана, предизвикаха нарочно инцидент с колата, която вози вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Малко преди 11 ч вчера той пътувал към Министерския съвет, за да участва в заседанието за антикризисния закон, когато опел го застигнал на отбивката край ресторант “Ропотамо”. Въпреки че двете коли на НСО, с които се движи, подали сигнал, че са със специален режим, опелът на младежите се изравнил и ги преследвал до Орлов мост. При инцидента била ударена пилотната кола - откачена е страничната й лайстна. При преследването колите на НСО опитали да се изтеглят с над 100 км/ч, с толкова карали и младежите с опела. Двамата са задържани за 72 ч в Първо РПУ. После ги пратили с конвой на преглед във Военна болница, защото имало съмнения, че са дрогирани. Източници от ВМА потвърдиха, че младежите са били напушени с марихуана. Единият е регистриран за хулиганство, а другият е с арабски произход. Младежите твърдели, че искали да видят как ще реагира Националната служба за охрана, твърдят нашите източници.Преди дни дрогиран с марихуана и амфетамини се вряза с мотора си между гвардейци и официални лица на зарята за 3 март."

Забележете - нарочно! Двете момчета, за които още нямаме информация да са подложени на тест за наркотични вещества, НАРОЧНО СА СЕ РЪГНАЛИ В КОРТЕЖА НА ЦВЕТАНОВ ЗА ДА ВИДЯТ КАК ЩЕ РЕАГИРА НСО!!! Ама този вътрешен министър, наистина ни прави на маймуни! От дописката излиза, че колите на вътрешния министър ЯВНО И УМИШЛЕНО НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ, ЗАЩОТО СЕ ДВИЖАТ С НАД 100 КИЛОМЕТРА В ЧАС ПРЕДИ КРЪСТОВИЩЕТО НА ОРЛОВ МОСТ!  И каква е тази негова охрана, която не може да реагира адекватно на някакви момчета, кото се били напушили с марихуана??? За подобно пътно - транспортно произшествие се налага мярка за неотклонение 24 часа. В случая имаме 72, което следва да е станало единствено с прокурорско разпореждане. Но върхът на всичко е, че единият е бил с арабски произход! То бива кретения и долнопробен расизъм, ама това ми мирише на тотална милиционерщина! Какво общо има произходът на един от двамата, той ли е причина за неговите действия, или Цветан Цветанов и неговия антураж,  заподозряха дългата ръка на Ал - Кайда???  От дописката освен това, излиза, че доста млади хора напоследък пушат марихуана, която подопечното ведомство на Ц.Ц. явно не успява да открие. Питам се обаче, дали не си я измисля, защото нищо чудно тези свирепи нарушители на всемирния покой просто да са карали с превишена скорост. За което следва да си понесат наказанието. Преди години в Англия кортежът на Тони Блеър и той лично, бе глобен за превишена скорост.  В България обаче, Цветан Цветанов и свитата му, толкова се страхуват от някакви пикльовци, които са се напушили с марихуана, а може и да са просто нормални момчета, които случайно и неволно са попаднали на пътя на ВЕЗДЕСЪЩИЯ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ВИЦЕПРЕМИЕР И БАЩА НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ, който явно вече прави всичко възможно да "преживее" атентатите срещу себе си, които услужливо му предрекоха двама клакьори и хлебосолци със затлъстяла съвест -  Делян Пеевски и Огнян Стефанов.
     



Тагове:   оцелява,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. paganel - Висока оценка от МИ-6
08.03.2010 14:31
Браво, амиго! Пръв си разконспирирал тоя пъклен замисъл на "Октопода"! Тук според мен има пръст и "Ал Кайда" с тоз младеж от арабски произход...
цитирай
2. анонимен - SURX3
09.03.2010 08:24
tova koeto pishe vuv vesnika ne e istina !!! poznavam momchetata i sum zapoznat i sus sluchaqt ! ne sa bili napusheni i testut go dokazva ! ne sa prichinili te katostrofata a samite NSO a kolkoto do tova che sa trugnali sled tqh za da proverqt dali si vurshat rabotata tva e pulen absurt !!!
trugnali sa sled tqh za da si tursqt pravata za da viknat kat i taka na tatak....nakraq izkaraha momchetata che te sa prichinili katostrofata i edvali ne sa antentatori !!!
v kakva durjava jiveeem !? i kak moje chasove sled sluchiloto se da vikat nekfi hora ot ulicata za svideteli koito nqmat i ideq kvo e stanalo !?
цитирай
3. анонимен - киро
10.03.2010 22:01
тас България се повече почва да мирише боклука
цитирай
4. анонимен - Ебати и държавата!
16.03.2010 00:22
И аз също познавам момчетата. И двамата са адски свестни и е много жалко,че наблягат на произхода на едно от момчетата.Срам и за журналистите,които се опитват да направят сензацийка и за всеки друг,който го е впечатлило това!!!! Дано скоро този цирк свърши!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alexiibg
Категория: Политика
Прочетен: 405622
Постинги: 150
Коментари: 121
Гласове: 317
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол